واشنگتن-دربیانیهافتتاحیهکمیتهقضاییمجلسسنا,برتKavanaugh, نامزددادگاهعالی, تاکید کردکه چگونهبیطرفیمهمو-بایدبرایقضاوتدادگاهعالیباشد.اوگفت: "یکقاضیخوببایدداوربیطرفوبیطرفباشدکههیچامتیازییاترادوستندارد.قضاتدادگاهعالیدردوطرفراهروقرارنمیگیرند.آنهادراتاقهایجداگانهشرکتنمیکنند."بههمیندلیلاست که Kavanaughروزگذشتهدرشبکهفاکسنیوزپخش شدتاازخوددفاع کند."خطمشیشبکه فاکسبهقاضیKavanaughفرصتخوبیداد تاپروندهخودرا مستقیمابهرئیسجمهورترامپوحامیانشاختصاصدهد .نهتنهاآقایترامپیکناظرمشتاقاست ,بلکهمعاونرئیسپرسنلاو,بیلShine,قبلایکیازروسایاینکانالبودهاست.رئیسجمهوربهمدتکوتاهیقبلازاینکه اینمصاحبهراپخشکند,گفت: "نیویورکتایمز,گامبعدیدرمبارزهانتخاباتیKavanaughاست?25سپتامبر,201802:19امایکنامزددادگاهعالیچگونهمیتواندزمانیکهبهشبکهفاکسنیوز(فاکسنیوز)میرودکهازخوددفاعکند, میتواندبیطرفباشد?در واقعشمامیتوانیداستدلالکنیدکهکلفرآیندایننامزدی-اعتراضها,اتهامات,دفاعوهم اکنونمصاحبهشبکهفاکس-تقریبابرایKavanaughامکان پذیراستکهبه عنوانیکبازیگربیطرفشناختهشوند.وبرایکسیکهعلیرغمخدمتدردادگاهاستینافحوزه Circuitدی سیدردهه1990ودرجرجدبلیوبوشکارمیکرد, برایکسیکهبااوکار میکرد,کارسختیبود.کاخسفیدبوشدراوایل2000s.Itاینبرداشترابهعنوانیکمبارزحزبیمیداندکههمیشهکاندید شدنKavanaughرامشکلسازکردهاست-حتیقبل ازاینادعاهاعلیهاو.واینیکادراکاستکهوقتیشمابهفاکسNews.Weمیرویدبهدلیل اینکهچراKavanaughوکاخسفیدمصاحبهرا انجام دادند, تقویتمیشود.آنهابهفیلمهایکوتاهاوقبلازرسیدگیکمیتهقضاییمجلس سنا,کریستینBlasey,متهمشدند.
بیست و سوم. اما چرا فاکسنیوز؟ او در مصاحبه با فاکسنیوز، همسرش، اشلی، در مصاحبه با فاکس گفت: "حقیقت این است که من هرگز به کسی حمله نکرده بودم، در دبیرستان یا در غیر این صورت، من هرگز به کسی حمله نکردهام". دخترانی که از مدرسه به مدرسه میرفتند و من دوست بودم، "بیشتر از مصاحبه: " بله، احزابی وجود داشتند. و عصر مشروب ۱۸ سال داشت و بله، سالمندان قانونی بودند و آبجو داشتند. و بله، مردم ممکن است آبجو زیادی داشته باشند و مردم عموماً در دبیرستان به ما نگاه میکنند - من فکر میکنم که همه ما احتمالاً کارهایی را انجام دادهایم که ما در دبیرستان به آن نگاه میکنیم. اما این چیزی نیست که ما در موردش صحبت میکنیم." در مصاحبه تلویزیونی فاکسنیوز، Kavanaugh این اتهام را از متهم دوم خود - دبورا رامیرز انکار کرد - که خود را در یک مهمانی در ییل در معرض دید او قرار داد و گفت: " من هرگز چنین کاری نکردم - هرگز چنین کاری نکرده بودم. افراد دیگر ادعا میکنند که چنین چیزی را به یاد نمیآورند. اگر چنین اتفاقی بیفتد، صحبت از محوطه دانشگاه بود. نی که من در کالج میدانستم و مردانی که در کالج میدانستم، گفتند که این کاری است که من میتوانستم انجام دهم " اما این چیزی نیست که roommate از ییل میگوید،
با توجهبهمصاحبهبایکشرکت وابستهبه ABCدرسانفرانسیسکو,ازاینتجربهبهاین نتیجهرسیدمکهبا وجوداینکهبرتبه طور عادیرزروشدهبود, اویکخونآشامبسیاربزرگبود,حتیباتوجهبه استانداردهایزمان,ووقتیکهخیلیمستبودتهاجمیوتهاجمیشد.منحادثهخاصیرا درمورد اینسوالمشاهدهنکردم,امابهخاطر دارمکه برتمرتبانوشیدنبیشاز حدرابهیاددارم"وهمroommate,جیمزروش,اضافه کرد:"براساسزمانمنبادبی[رامیرز],منمعتقدمکه اوبهطور غیر معمولیصادقوصریحاستومننمیتوانمتصورکنمکه اواین کارراانجامدهد.یکیازمامینویسد:"با توجهبهزمانمنبابرت,منمعتقدمکهاوودایرهاجتماعیاوقادربهاقداماتیهستندکهدبیشرحدادهودربینرایدهندگانثبتشده,48درصدبه45درصد,یعنی44درصدبرایMcSally,"که یکیازمامینویسد:" ایننتیجهنشانمیدهدکه ایننژادازماه ژوئنقبلازاینکهMcSallyنامزدحزب جمهوریخواهشود, تشدیدشدهاست.درآنزمان,SinemaMcSally رادر میانرای دهندگانثبتشده49درصدبه38درصدرساند.(سیانبیسی),درمیانرایدهندگانثبتشده,"داگDucey"دربینرایدهندگاناحتمالی,44درصد/33درصد(2-2)وچهلدرصدازرایدهندگانثبتشدهدرانتخاباتJuneآریزونا,44درصدآرارادردستدارند.
( f Sinema ) داستان زندگیاش را تزیین کردهاست .
منبع
hanozhastam مصاحبه ,چنین ,کاری ,چیزی ,بله، ,دبیرستان ,چنین کاری ,هرگز چنین ,مصاحبه تلویزیونی ,چیزی نیست منبع
درباره این سایت