دو مورد اخیر از یک عفونت نادر، افزایش آگاهی - و اضطراب - در مورد خطرات تعامل با سگها و cats.Shar در لارسون اهل آفریقای جنوبی در روز ۲۳ ژوئن در سن ۵۸ سالگی، بعد از این که سگش دست او را گرفت. از همان ماه، گرگ Manteufel ۴۸ ساله از وست بند بند، ویسکانسین، هر دو دست و هر دو پای خود را برای قطع زندگی خود از دست داد. او گفت: " اگرچه او با چند سگ تماس گرفته بود، اما هیچ یک از آنها خون بیماران را گاز نگرفته بود، پزشکان باکتری Capnocytophaga canimorsus را پیدا کردند و من به دست او نگاه کردم. درست مثل یک برش آشپزخانه کوچک بود، " Capnocytophaga یک باکتری نسبتا شایع در سگها و گربهها بود. این برای آنها بیخطر است، اما میتواند انسانها را ببیند. دکتر ویلیام Schaffner، استاد بیماریهای عفونی در مرکز پزشکی دانشگاه Vanderbilt در نشویل، تنسی، روز جمعه به اخبار NBC گفت: " افراد سالم در معرض خطر ابتلا به بیماری در خطر افتاده و یا دیگر عوامل خطر شناساییشده توسط CDC هستند، مانند سو مصرف مواد و یا عدم وجود طحال. This توضیح داد که باکتری به طور کلی از طریق گاز وارد پوست میشود و یا وقتی بزاق جانور با یک wound.Rela باز میشود و petsPeople و petsInfected puppies ۳۹ نفر را در ۷ statesManteufel بیمار میکنند، نشان میدهد که تشخیص این که کدام شرایط به باکتری اجازه وارد شدن به جریان خون را میدهد دشوار است. او تماس با چند سگ را به یاد میآورد که فقط برای نوازش کردن محدود شده بود. یک سخنگوی خانواده به ان بی سی در یک ایمیل گفت که Manteufel ممکن است بعد از نوازش سگها چشمانش را لمس کند و یا دهان او را لمس کند."
خطا در ترجمه؛ لطفاً مجدداً تلاش کنید.
y. "به همان اندازه که این موارد ترسناک است ، شافنر نسبت به واکنش بیش از حد هشدار داد. "ما نمی خواهیم ترس را در قلب همه صاحبان سگ و گربه قرار دهیم. این یک اتفاق بسیار نادر است. ". "اگر صدمه دیده اید و به نظر می رسد بدتر شده است ، یا احساس خوبی ندارید ، سریع به دنبال مراقبت پزشکی باشید."خانواده لارسون این توصیه را می کنند - بو سگ هنوز با همسر شارون زندگی می کند ، اما نه بدون نگرانی از خانواده. "استیون لارسون گفت:" دست من را گرفت و این نگرانی مرا ایجاد کرد.". "من تماشا می کنم و می بینم چه احساسی دارم. اما هیچ تغییری در میزان دوست داشتن بو وجود ندارد. "
منبع
hanozhastam باکتری ,خانواده ,بود، ,لارسون ,سگها ,بسیار نادر منبع
درباره این سایت